29 oktober 2020 | Duurzame Mobiliteit & ICT | online webinar

Spreker Gerben Rodts gaf ons inzage in de ontwikkelingen rondom duurzame mobiliteit en de ICT ondersteuning die daarbij nodig is.

Actuele thema’s rondom Duurzame Mobiliteit
Zeeland heeft als eerste Provincie haar Regionale Energie Strategie (RES) opgesteld en vertaald naar operationalisering. In de uitvoering van die RES speelt de verduurzaming van mobiliteit een belangrijke rol.
Binnen deze verduurzaming zien we dat als eerste de verkoop van emissievrije (EV) personenauto’s een enorme vlucht neemt. Zo was in september ’20 al 21% van de in Nederland nieuw verkochte auto’s elektrisch. Welke thema’s rondom elektrische vervoermiddelen spelen er en kunnen deze interessant zijn voor jouw organisatie? Zijn elektrische bedrijfsauto’s al een interessante optie?
Gerben Rodts neemt jullie mee in een aantal actuele thema’s rondom deze verduurzaming van mobiliteit, zoals de kansen en(on)mogelijkheden van Duurzame Mobiliteit voor organisaties, elektrische deelauto’s en de rol van ICT hierin.
Gerben is in Zeeland lid van het programmateam RES Mobiliteit, verbonden aan de Stichting Duurzame Mobiliteit en helpt organisaties bij diverse mobiliteitsvraagstukken.
 
PROGRAMMA
18:00 uur     Ontvangst bij Paree, Werrilaan 8, 4453 CC ‘s-Heerenhoek
18:30 uur     Soep & Broodjes
19:00 uur     Presentatie Gerben Rodts “Duurzame Mobiliteit & ICT”
20:30 uur     Netwerkborrel
21:00 uur     Afsluiting

Deelname is gratis en introducees zijn van harte welkom.
Aanmelden* is verplicht middels een mailtje naar el@zvio.nl

deel deze pagina