23 februari 2017 | Hoe haal ik het beste uit mijn werknemers? | SSC Scalda in Vlissingen

Hierbij wordt u van harte uitnodigt voor een presentatie over ‘Hoe haal ik het beste uit mijn werknemers’ op donderdag 23 februari a.s. bij Shared Service Center Scalda in Vlissingen.

In deze bijeenkomst zal je leren hoe je een nog betere leidinggevende wordt door gebruik van coaching tools te gaan maken. Christine laat je zien hoe je je coaching tools eigen maakt om meer uit je medewerkers te kunnen halen. Ze geeft je handvatten om je communicatie te verbeteren, hoe je betere vragen kunt stellen en kunt anticiperen op antwoorden. Hoe je je team sterker en succesvoller maakt. Kortom hoe je een verschil kan maken wanneer je coaching technieken combineert met leidinggeven.

Ze laat je ook zien wat een goede coach maakt, hoe een coach werkt en wat hij/zij precies doet. Ze geeft tips en tricks hoe ook jij een leidinggevende coach kunt worden, dat alles in een interactieve bijeenkomst.

Christine Bender is een professionele coach, gespecialiseerd in het gelukkiger en succesvoller maken van mensen en bedrijven. Na meerdere jaren werkzaam geweest te zijn in de ICT sector rondde zij succesvol de opleiding tot Business Coach af. Sinds 2014 heeft zij haar eigen bedrijf en met haar werk helpt ze mensen en ondernemingen om het beste in hen naar boven te halen. Haar kracht ligt in het vinden van efficiënte oplossingen voor problemen en het bereiken van persoonlijke doelen. Ze is enthousiast, motiverend en to the point, met een gepaste portie humor in haar presentaties en workshops weet ze mensen mee te trekken.

PROGRAMMA

18:00 uur: Ontvangst

18:30 uur: Soep en broodje

19:00 uur: Welkom door voorzitter Richard Harinck en gastheren en dames studenten van Scalda. Presentatie ‘Hoe haal ik het beste uit mijn werknemers’ door Christine Bender.

20:30 uur: Borrel

21:00 uur: Afsluiting

Gastlocatie: Scalda in het restaurant, entree Edisonweg 4a, 4382 NW Vlissingen

Leden kunnen de presentatie hier downloaden.

deel deze pagina