25 februari 2019 | CyberCrime | Rabobank Oosterschelde in Goes

Hierbij nodigen wij u uit om op maandag 25 februari a.s. deel te nemen aan een bijeenkomst ‘Cybercrime’: Hoe ga je om met dit risico, wat zijn de risico’s van cyber en kan je dit risico afdekken met een verzekering? En wat houdt deze verzekering eigenlijk in?’ De bijeenkomst wordt op ons verzoek georganiseerd bij de Rabobank Oosterschelde in Goes. Dit is de eerste lunchbijeenkomst van de ZVIO.

De presentatie zal worden gegeven door mevrouw Kim Martens Neto, cyberspecialist binnen Chubb https://www.chubb.com/benelux-nl/about-us/company-details.aspx en Daniël van der Vliet, risicospecialist verzekeren groot zakelijk.

In deze bijeenkomst wil men vele actuele vragen beantwoorden en ervaringen delen.
Welke risico’s loopt een ondernemer nu eigenlijk? En wat dekt een verzekering? Hoe groot is de kans dat?

We denken dan bijvoorbeeld aan de volgende risico’s waar een ondernemer mee te maken kan krijgen:
Malware, MitM, skimmen, SoHo, identiteitsfraude, Advanced Persistent Threat (APT), Bot/Botnet, Databreach, Phising, Stepping Stone. Allemaal bekende of minder bekende termen die heden ten dage gebruikt worden om aan te duiden op welke wijze er binnen een computersysteem geïnfiltreerd kan worden.

Heeft een organisatie iets aan een cyber verzekering ?
Het onderwerp nu nog actueler geworden (AVG) nu er een toezichthouder is en er hoge sancties/boetes opgelegd kunnen worden en het aantal incidenten toeneemt.

U ontvangt tijdens deze bijeenkomst meer informatie over Cyber Enterprise Risk Management, dat dekking biedt voor de gevolgen van een kwaadwillige daad, bijvoorbeeld een virus of inbraak door hackers, bedrijfsschade, cyberafpersing en privacy-aansprakelijkheid.

Gastlocatie Rabobank Oosterschelde, Livingstoneweg 13, Goes

Programma:
11:30 uur Ontvangst met koffie
12:00 uur Lunch met broodjes en soep
12:30 uur Welkom door voorzitter Richard Harinck en
Daniël van der Vliet, Rabobank Oosterschelde
12:35 uur Presentatie door Kim Martens Neto van Chubb
13:15 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen
13:25 uur Netwerken
14:00 uur Einde van de bijeenkomst.

deel deze pagina