29 mei 2019 | “Escaperoom” bij en door Woongoed in Middelburg

Gamen onder werktijd – deel 2
In januari heeft Innovatisering (powered by VVA-informatisering) bij ZVIO verteld over Gamification. Na de presentatie kregen de deelnemers zin om zelf zo’n ‘serious game’ te gaan spelen. Om die reden komt Innovatisering op 29 mei terug en ditmaal nemen zij twee mobiele games mee. In een wisselprogramma gaan de deelnemers de Data Protection Escape Room en de Oudhollandse Dataspelen spelen.

Data Protection Escape Room
De Escape Room is een spel waarbij je met een groep in een ruimte wordt opgesloten. Het doel is om zo snel mogelijk te ontsnappen door het oplossen van puzzels en raadsels gebaseerd op de AVG en informatiebeveiliging. Na afloop volgt de ‘Feedeo’: een feedback-video waarbij wordt teruggeblikt op de uitgevoerde opdrachten in de Escape Room. Naast feedback ontvangen ze handige tips en kennis over informatiebeveiliging en de AVG. De groepen strijden tegen elkaar om de snelste tijd neer te zetten.

Oudhollandse Dataspelen
Je hoort het steeds vaker, data is het nieuwe goud! Veel organisaties beseffen dat en gaan aan de slag om hun data van waarde te laten zijn voor de organisatie. Om daar te komen geldt echter één belangrijke voorwaarde: de datakwaliteit moet op orde zijn. Maar dat lukt niet zomaar. Hiervoor is de inzet van medewerkers die dagelijks met deze data werken nodig. Hoe krijg je deze collega’s nu mee in het structureel verbeteren van je datakwaliteit? Daarvoor komt Innovatisering met de Oudhollandse Dataspelen. Met het spellen van Oudhollandse spelletjes van vroeger, ervaren deelnemers wat de waarde is van goede datakwaliteit voor je klantdienstverlening, bedrijfslasten en organisatiesturing

deel deze pagina