Bedrijfsbezoek SieTec

Dinsdagavond 16 november 2021

Op dinsdagavond 16 november a.s. gaan we op bedrijfsbezoek bij SieTec industriële automatisering in Terneuzen.

SieTec Industrial Automation is een jong bedrijf dat zich richt op de industriële automatiseringsmarkt. Vanuit het kantoor in Terneuzen bieden zij (integrale) automatiseringsoplossingen aan in diverse sectoren, waaronder de bio-industrie, waterzuivering, procesindustrie, logistiek en de voedingsindustrie. SieTec streeft binnen haar specialismes naar het ontwikkelen van duurzame concepten en innovatieve producten op maat.
Ook tijdens deze bijeenkomst houden wij rekening met elkaar en de regels van de RIVM.

Programma

18.00 uur; Ontvangst, Informaticastraat 4, 4538 BT Terneuzen
18.30 uur; Soep en een broodje
19.00 uur; Welkom door Ronald van der Weegen, directeur Sietec, en Frans van der Ploeg, voorzitten ZVIO
19.05 uur; Presentatie Sietec
19.30 uur; Algemene Ledenvergadering
19.45 uur; Rondleiding
20.15 uur; Afsluiting met drankje en netwerkborrel.

U wilt graag uw kennis verbreden en op de hoogte blijven van ICT activiteiten in het Zeeuwse. Onze bijeenkomsten zijn een mooie gelegenheid om uw vakgenoten te ontmoeten en kennis met elkaar te delen. Introducées zijn van harte welkom. Per jaar worden er Iindien mogelijk 10 bijeenkomsten en/of bedrijfsbezoeken georganiseerd.We hopen natuurlijk dat u, indien u nog geen lid bent, na het bezoeken van twee bijeenkomsten lid wordt van de ZVIO voor slechts € 225,- per jaar (2021).De kosten voor de bijeenkomsten worden gedekt door de lidmaatschapsgelden. We werken met een zogenaamde “no-show” factuur. Dus zonder afmelding (uiterlijk 24 uur voordien) wordt er
€ 35,- in rekening gebracht voor de gemaakte kosten.

U wilt graag uw kennis verbreden en op de hoogte blijven van ICT activiteiten in het Zeeuwse? Onze bijeenkomsten zijn een mooie gelegenheid om uw vakgenoten te ontmoeten en kennis met elkaar te delen. Introducées zijn van harte welkom. Per jaar worden er indien mogelijk 10 bijeenkomsten en/of bedrijfsbezoeken georganiseerd. We hopen natuurlijk dat u, indien u nog geen lid bent, na het bezoeken van maximaal twee bijeenkomsten lid wordt van de ZVIO voor slechts € 225,- per jaar (2021). De kosten voor de bijeenkomsten worden gedekt door de lidmaatschapsgelden. We werken met een zogenaamde “no-show” factuur. Dus zonder afmelding (uiterlijk 24 uur voordien) wordt er € 35,- in rekening gebracht voor de gemaakte kosten.

deel deze pagina