11 mei 2016 | Fly & Drive & ICT | Vliegveld Midden-Zeeland in Arnemuiden

Jos Schrier is gevraagd om iets te vertellen over zijn succesvolle organisatie Audev. Opgericht in 1989. Wereldwijd maakt de automotive branche gebruik van de door hem ontwikkelde software CarIT. Denk hierbij aan merken zoals Toyota, Jaguar, Landrover, Ford, Opel, Volvo, KIA, Peugeot, Citroën, Mitsubishi, Suzuki.

CarIT wordt in Nederland gebruikt door meer dan 300 dealers die een grote diversiteit aan merken voeren en CarIT is inmiddels ook zeer succesvol in het buitenland. CarIT is een totaaloplossing voor de automotive branche. CEO Jos Schriers is trots op zijn product CarIT. Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw houdt hij zich bezig met het ontwikkelen van software voor de automotive branche. “En als er één sector in Nederland is die de laatste jaren in beweging is dan is het wel de automotive. Door de enorme technologische ontwikkelingen is het accent volledig komen te liggen op een efficiënte bedrijfsvoering; zowel in de verkoop als in de werkplaats. Met CarIT krijgen de dealers het perfecte gereedschap aangereikt om bedrijfsprocessen te optimaliseren”, aldus Jos Schier. Audev maakt gebruik van partners voor de verkoop en implementatie van CarIT m.u.v. Duitsland waar de distributie is ondergebracht bij de dochter onderneming Audev Deutschland GmbH www.audev.de .

Naast zijn werk als CEO brengt Jos de winter door in Australië om daar zijn passie de zweefvliegsport te beoefenen. Op Vliegveld Midden-Zeeland heeft hij een hangar waar hij naast zijn werk als CEO bij Audev vlieglessen en demonstraties geeft.  Ook hierover zal Jos het een en ander vertellen. Zie www.zeelandzweefland.nl

PROGRAMMA

18:00 uur: Ontvangst

18:30 uur: Soep en broodje

19:00 uur: Presentatie ‘Fly & Drive & ICT’ door Jos Schrier Audev BV

20:30 uur: Borrel

21:00 uur: Afsluiting

Gastlocatie: Vliegveld Midden-Zeeland, Calandweg 2D, 4341 RA Arnemuiden. Als u het vliegveld op komt ligt de hangar aan uw linkerhand (richting de Piet)

deel deze pagina