15 november 2017 | Refine IT ‘Groei! over Stuurinformatie | Visser & Visser in Goes

Hierbij wordt u van harte uitgenodigd voor een presentatie over ‘Groei! Het Belang van Stuurinformatie’ op woensdag 15 november a.s. bij Visser & Visser in Goes.

Niet alles wat belangrijk is voor groei wordt gemeten. Niet alles wat gemeten wordt leidt tot gerichte verbeteracties met resultaat. Hoe zet je stuurinformatie in om groei te realiseren? Hoe betrek je personeel op een positieve manier in een resultaatgerichte verbetercultuur? Refine-IT deelt vanuit haar ervaring de belangrijkste do’s en dont’s voor organisaties met een groeiambitie.

U heeft in uw organisatie ongetwijfeld al veel data en rapportages. Toch is de vraag of dit leidt tot een betere en slimmere organisatie: begrijpt iedereen de relevante informatie en worden vervolgens ook de juiste acties genomen? Wilco Schellevis van Refine-IT bespreekt samen met u praktijktips om de stuurinformatie binnen uw organisatie beter te organiseren.

Natuurlijk staan we in deze bijeenkomst stil bij de ontwikkelingen rondom data en business intelligence. Tegelijkertijd hopen we u te inspireren met hoe deze technieken het verschil maken in de praktijk.

Visser & Visser is een top 30 kantoor met twaalf vestigingen en circa 260 medewerkers. Zij maken van ondernemers betere ondernemers.  Ze leveren niet alleen cijfers op, maar zorgen ervoor dat die cijfers ondernemers iets oplevert. Dat doen ze met strategische adviezen gebaseerd op de meest actuele cijfers. Dankzij de gerichte stuurinformatie en coaching bereiken ze  samen met de ondernemer een beter resultaat. Samen, want bij Visser & Visser staat de ondernemer er niet alleen voor. Bekijk hier de storytelling van Visser & Visser.

deel deze pagina