13 december 2017 | Hoe je zichtbaar blijft en vertrouwen wint | iBuildings in Vlissingen

Wat zijn de trends in het zakelijke aankoopproces?

Het zakelijke aankoopproces begint steeds vaker digitaal. Hoe zorg je ervoor dat je als bedrijf gevonden wordt? De zoektocht van de klant is namelijk veranderd. Wanneer een klant voor de eerste keer contact met je bedrijf opneemt, is zo’n 70% van de oriëntatie al gedaan. De rol van sales en marketing is daardoor sterk veranderd.

Naar je kennis wordt iedere dag gezocht
Mensen willen niet meer gestoord worden door irrelevante en ongepaste reclameboodschappen. Ze gaan zelf online op zoek naar informatie en oplossingen voor hun probleem. Hoe zorg je er dan voor dat je als bedrijf zichtbaar bent en blijft? Door transparant te zijn en kennis te delen in de vorm van content. Op die manier leert hij jou kennen als iemand die zijn problemen kan oplossen en ben je eerste keus als hij een goede leverancier zoekt. Bovendien wordt op die manier de relatie met je bestaande klanten hechter, op een duurzame en transparante manier.

Jeroen Rietvelt legt op deze avond uit hoe je deze inbound marketingstrategie succesvol inzet. Op een heldere en praktisch toepasbare manier legt hij uit hoe je ervoor kunt zorgen dat je gevonden wordt met relevante informatie in ieder stadium van het aankoopproces.

Inbound recruitment
En Jeroen zal extra aandacht schenken aan de bijvangst van deze strategie: je kunt hiermee ook nieuwe medewerkers werven. Want ook werknemers oriënteren zich steeds meer online en zijn daarbij op zoek naar een passende baan bij een bedrijf waar ze al veel van weten en waar ze zich thuis gaan voelen. Een moderne en duurzame manier om aan nieuw personeel te komen.

Over de spreker
Jeroen Rietvelt is eigenaar van Station Zeeland en adviseert en begeleidt bedrijven die succesvol willen zijn met deze moderne marketingstrategie. Daarbij combineert hij zijn journalistieke achtergrond, klantfocus vanuit de retail en zijn marketingervaring.

PROGRAMMA

18:00 uur Ontvangst

18:30 uur Soep en broodje

19:00 uur Welkom door ZVIO voorzitter Richard Harinck

19:05 uur Presentatie ‘Hoe je zichtbaar blijft en vertrouwen wint’ door Jeroen Rietvelt

20:30 uur Borrel

21:00 uur Afsluiting

De presentatie is voor leden hier te downloaden.

deel deze pagina