1 maart 2018 | Bedrijfsbezoek JMC Signmakers / S-Flex ICT | Bruinisse

Hierbij bent u van harte uitnodigt voor een presentatie en een gastvrije rondleiding bij JMC Signmakers en S-Flex in Bruinisse op donderdag 1 maart a.s.

JMC Signmakers

‘Wij bezitten de grootste printer van de Benelux’. Die stellige uitspraak is de aanleiding om JMC Signmakers te benaderen om hier meer over te vertellen. Eea mondde uit in een uitnodiging voor een bedrijfsbezoek.
Cees Bolijn: ‘Anderen laten opvallen is onze ambitie. Dat kan zijn met in het oog springende gevelreclames, stoere autobeletteringen, sfeervolle wanddecoraties maar ook met unieke verpakkingen of mooie displays van golfkarton. We werken graag samen met ontwerpers en creatieve ondernemers die de meest uiteenlopende uitingen bedenken. We nodigen je daarom graag uit bij ons in Bruinisse om een rondje te doen door onze showroom en kennis te maken met JMC”.

S-Flex | Meer digitaal

Naast JMC Signmakers beschikt het bedrijf over een ICT bedrijf. ‘De huidige groei van JMC zou zonder de in eigen huis ontwikkelde software minder eenvoudig zijn geweest. Deze software is inmiddels bij een aantal ander signbedrijven in gebruik en wordt door S-Flex aan de markt aangeboden”. De interesse in de mogelijkheden van software houden wat Bolijn betreft daar niet op. Hij verwacht binnenkort RFID chips in prints te verwerken. Dan kun je bijvoorbeeld een product op die manier bestellen en afrekenen via je smartphone. Om dat effectief te maken voor klanten worden dan ook softwarekoppelingen geboden zoals dat nu ook al in de workflow het geval is. Voor dit type softwareontwikkeling ziet Bolijn kansen.

PROGRAMMA

18:00 uur Ontvangst
18:30 uur Soep en broodje
19:00 uur Welkom door ZVIO voorzitter Richard Harinck
19:05 uur Rondleiding en presentatie door Cees Bolijn
20:30 uur Borrel
21:00 uur Afsluiting

Gastlocatie JMC Signmakers, Technologieweg 11, 4311 RV Bruinisse

deel deze pagina