14 december 2015 | Bedrijfsovername voor ICT bedrijven en managers | Acknowledge in Goes

Maandag 14 december a.s. bent u van harte welkom bij de presentatie “Bedrijfsovername voor ICT-bedrijven en managers’  door Tonny Veerman i.s.w.m. Glyn Duijzer.

Het gaat best goed met de Zeeuwse economie en ook best goed met de Zeeuwse ICT bedrijven. Vandaar eens een geheel nieuw onderwerp. Interessant om eens te vernemen hoe een bedrijfswaardering, bedrijfsovername en een fusie in z’n werk gaan. Mogelijk heeft uw organisatie expansiedrift. Wat kun je doen om je bedrijf aantrekkelijker te maken voor kopers-investeerders? Met wie krijg je te maken in zulke processen? Sowieso een actueel en interessant onderwerp. Ook als u geen concrete plannen heeft.

Glyn’s ICT bedrijf is onlangs overgenomen. Hij vertelt over zijn ervaringen.

Programma:

18:00 uur: Ontvangst

18:30 uur: Soep en broodje

19:00 uur: Presentatie ‘Bedrijfsovername voor ICT-ers’ door Tonny Veerman i.s.w.m. Glyn Duijzer

20:30 uur: Borrel

21:00 uur: Afsluiting

Gastlocatie: Acknowledge IT Group, Amundsenweg 27, 4462 GP Goes

Tonny Veerman
Als voormalig bankdirecteur en financieel specialist (ruim 25 jaar ervaring) in het zakelijke segment is Tonny Veerman sinds 2010 actief als Overnamespecialist. Hij heeft sindsdien een groot aantal bedrijfsovernames, met name in de regio Zeeland, succesvol begeleidt en zodoende staat hij inmiddels bekend als dé expert binnen het Zeeuwse waar het bedrijfsovernames betreft. Binnen Veerman & Lukaart BV werkt Tonny sinds maart van dit jaar samen met Wim Lukaart, voormalig registeraccountant en huidig waarderingsspecialist en mediator. In dit succesvolle samenwerkingsverband zijn zij dagelijks op zoek naar verbetering van hun dienstverlening en het bieden van toegevoegde waarde aan hun relaties.Tijdens de presentatie zal Tonny Veerman kort vertellen over Veerman & Lukaart en tevens zet hij uiteen hoe een bedrijfsovername in zijn werk gaat en welke valkuilen er zijn.

Glyn Duijzer
Acht jaar lang stond Glyn Duijzer samen met drie vennoten aan het roer van internetbureau Supersteil. Supersteil was een bureau met een sterke focus op User Experience Design en Front-end development. Als partner/account director was Glyn verantwoordelijk voor het werven van – en de samenwerking met – klanten als Pathé, Coolblue, Radio 538 en Winkelstraat. Supersteil werd begin 2015 verkocht aan internet bureau Tam / Tam. Nadat Glyn daar werkte als sales manager is hij overgestapt naar Nilsson in Goes om de ambities en mogelijkheden op het gebied van internet verder uit te bouwen.

Leden kunnen hier de presentatie bekijken of downloaden.

deel deze pagina